De agenda voor april is bekend! We hebben een aantal leuke talks op de planning staan en zijn daarnaast (bijna) elke donderdag geopend voor projecten!

6 april - Talk: Networking & Secure connections: Hoe werkt encryptie?

Op 6 april komt Joffrey van Wageningen een talk geven over over netwerken en het opbouwen van een veilige verbinding. Denk aan certificaten, CA’s, DNSSec en de oude vraag, hoe werkt encryptie? Joffrey is al jaren Systeem engineer en heeft onder andere bij KPN, Munisense en zijn eigen bedrijf Vulpine ICT gewerkt! Wil jij meer leren over het internet, certificaten en encryptie? Wees er dan bij!

Vulpine ICT Logo

13 april - Project Avond

Op 13 april is er weer een gezellige project avond! Kom langs met je eigen projecten of kom met een van onze tools werken. Geen inspiratie? Kom eens sparren misschien kunnen we je opweg helpen!

Work Work

20 april - AI-Art met Midjourney

Op 20 april geeft Jordy een talk over Midjourney. Samen zullen we kijken wat je met Midjourney allemaal kan bereiken en hoe je het kan gebruiken op onze Discord server.

Midjourney is een Discord bot die door middel van kunstmatige intelligentie, afbeeldingen op basis van promts met natuurlijke taal kan maken. Met andere woorden, geef een beschrijving van wat je wilt zien en Midjourney zal zijn best doen om een plaatje te maken wat daarop lijkt.

Midjourney Showcase

27 april - DICHT ivm Koningsdag

Op 27 april is het Koningsdag, een mooie dag voor een feestje. Deze donderdag zullen we dicht zijn, we ontvangen je graag de week erna weer op The Space Leiden.

Koningsdag

Reacties