De agenda voor juni is bekend! Lees hier wat we deze maand gaan doen.

2 juni Projectavond

Op 2 juni zijn we open voor projectwerk. We hebben geen workshop of talk, maar je bent welkom om je project mee te nemen en aan de slag te gaan, om gezellig bij te praten, te werken met de lasersnijder, 3D printer of andere tools of gewoon te sparren over je project.

9 juni Talk / Workshop - How to: Ontwerpen voor en gebruik van de Lasersnijder

Uitleg hoe deze werkt en welke instellingen je op moet letten. Handige tools en het zelf ontwerpen van een ontwerp om deze te kunnen snijden! Van snijden to graveren Dion laat zien wat mogelijk is.

laser_engraving_dion

Naast de talk en workshop ben je natuurlijk altijd welkom om te werken aan je eigen projecten!

16 juni Projectavond

Op 16 juni zijn we weer open voor projectwerk. We hebben geen workshop, maar je bent welkom om je project mee te nemen en aan de slag te gaan, om gezellig bij te praten, of te sparren over je project.

23 juni Talk Eigen EscapeRoom maken

Voor de 23e geeft Niels een talk over hoe hij een eigen Escaperoom gebouwd heeft en welke challenges hij hierin tegen kwam. Hij heeft hier veel over geleerd en inspiratie over op gedaan. Benieuwd hoe je zoiets zelf zou kunnen doen? Kom langs komende donderdag!

30 juni Projectavond

Op 30 juni zijn we weer open voor projectwerk. Die avond is er ook een jaarafsluiting van Technolab. Het kan zijn dat de ruimte hierdoor een stuk drukker en rommeliger is dan dat je gewend bent. Om die regen hebben we geen workshop of talk. Je bent welkom om je project mee te nemen en aan de slag te gaan in een van de lokalen, om gezellig bij te praten, te werken met de lasersnijder, 3D printer of andere tools of gewoon te sparren over je project.

Reacties