De agenda voor juni is bekend! We hebben een tweetal leuke talks op de planning staan en zijn daarnaast elke donderdag geopend voor projecten!

01 juni - Project Avond

Op 01 juni is er weer een gezellige project avond! Kom langs met je eigen projecten of kom met een van onze tools werken. Geen inspiratie? Kom eens sparren misschien kunnen we je opweg helpen!

Work Work

08 juni - Domotica: Home Assist

Deze week is er op The Space Leiden een talk over Domotica en Home Assistant. Heb jij slimme apparatuur in huis zoals aanstuurbare lampen, camera’s temperatuur meters of meer? Of zou je dit graag willen?

Raoul vertelt het een en ander over hoe hij zijn huis aanstuurt en hoe je dit gemakkelijk zonder honderd verschillende apps zou kunnen doen met Home Assistant.

Home Assistant Logo

15 juni - Project Avond

Op 15 juni is er weer een gezellige project avond! Kom langs met je eigen projecten of kom met een van onze tools werken. Geen inspiratie? Kom eens sparren misschien kunnen we je opweg helpen!

Code

22 juni - Software: Test Driven Development

Op 22 juni geeft Raoul een Talk over TDD oftewel Test Driven Development! Als je software aan het schrijven bent is het van belang om je software goed te testen. Raoul legt de principes uit en samen gaan we ook wat voorbeeldjes maken! Neem dus vooral je laptop mee!

Naast de talk is er genoeg ruimte om te werken aan eigen projecten of te werken met onze vele tools!

TDD flow

29 juni - Projectavond

Op 29 juni is er weer een gezellige project avond! Kom langs met je eigen projecten of kom met een van onze tools werken. Geen inspiratie? Kom eens sparren misschien kunnen we je opweg helpen!

UPDATE: Helaas is onze lasersnijder op dit moment tot nader order buiten gebruik! Er zal een onderhoudsbeurt vanuit de fabrikant nodig zijn om deze weer werkzaam te maken.

Reacties