De agenda voor mei is bekend! Lees hier wat we deze maand gaan doen.

5 mei gesloten

Op donderdag 5 mei zijn we gesloten ivm bevrijdingsdag. Mogelijk zijn er wat mensen online op onze Discord server, en in voor een online spelletje, maar onze fysieke locatie aan het Betaplein is gesloten.

12 mei Projectavond

Op 12 mei zijn we open voor projectwerk. We hebben geen workshop, maar je bent welkom om je project mee te nemen en aan de slag te gaan, om gezellig bij te praten, of te sparren over je project.

19 mei Workshop AM-radio bouwen en projectavond

19 mei hebben we een toffe workshop gepland staan! We gaan met hardware aan de slag om een kortegolf AM radio in elkaar te zetten. Met een AM-radio kan je internationale radiozenders van over de hele wereld ontvangen. Op deze avond zal je alles leren over de natuurkunde achter amplitudemodulatie en zal je zelf een werkende radio in elkaar solderen.

The Space heeft 8 hardware kits + AA batterijen op voorraad, die je van ons kun overnemen voor €18,50. Laat het ons weten via e-mail als je gebruik wilt maken van een van deze pakketten. Wil je ‘m zelf bestellen? Dat kan via conrad. Let op dat je het pakket op tijd bestelt ivm verzendduur.

De Nederlandstalige handleiding van de AM-radio kan je hier downloaden.

Natuurlijk ben je deze avond ook welkom om met je eigen project aan de slag te gaan!

26 mei gesloten

Donderdag de 26e is het Hemelvaartsdag, dus ook dan zijn we gesloten.

Reacties