De agenda voor mei is bekend! We hebben een leuke workshop en gezellige avond op de planning staan en zijn daarnaast elke donderdag geopend voor projecten!

4 mei - Project Avond

Op 4 mei is er weer een gezellige project avond! Kom langs met je eigen projecten of kom met een van onze tools werken. Geen inspiratie? Kom eens sparren misschien kunnen we je opweg helpen!

Work Work

11 mei - HardwareFest

Op 11 mei organiseren we HardwareFest! We zullen zorgen dat er verschillende sensoren en soorten hardware aanwezig zijn. Of je neemg gewoon je eigen hardware mee!

Het idee van deze avond is dat men lekker aan de slag kan gaan met de aanwezige hardware. Nog nooit met Hardware gewerd? No problem, Dion en Raoul zullen aanwezig zijn om jullie hiermee te helpen.

Samen brainstormen en inspiratie opdoen, zo maken we er een gezellige avond van.

Kom je ook?

Hardware Hackaton

18 mei - Project Avond

Op 18 mei is er weer een gezellige project avond! Kom langs met je eigen projecten of kom met een van onze tools werken. Geen inspiratie? Kom eens sparren misschien kunnen we je opweg helpen!

Code

25 mei - DND oneshots

Op donderdag 25 mei nemen Jelle, Jordy en Raoul jullie mee in een nieuw avontuur!

Heb je je dice klaar? Veel voorbereiding aan jullie kant zal niet nodig zijn. Er zullen premade karakters beschikbaar zijn om te spelen. Kies een class en ga los!

Nog nooit geDNDt maar wel benieuwd? Geen probleem! We zullen deze avond wat eerder beginnen en dan kun je alle uitleg horen!

Rond 18:00 zullen we verzamelen voor een hapje eten (pizza) en de uitleg voor zij die nog nooit eerder gespeeld hebben. De sessies zullen om 19:00 van start gaan en we verwachten rond 22:30-23:00 klaar te zijn!

Vanwege het feit dat er gebalanceerde groepen moeten zijn hebben we een inschrijving. Dit betekent ook dat er een maximum aan spelers kan mee spelen. Wil je erbij zijn, zorg er dan voor dat je je tijdig aanmeldt.

Aanmelden klik hier!

oneshot

Reacties